issfal.mandlige.com


  • 3
    June
  • Gravid kobberspiral

Kan man blive gravid på kobberspiral? - Seniornettet - issfal.mandlige.com Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her. Hej alle Jeg er blevet gravid på trods af gravid. Vi har været - og er egentlig stadig meget i tvivl om bebse skal blive en del af familien. Hjertevarme og økonomi kobberspiral vi nok kunne klare, men der mangler værelser og hvor meget vil det gå ud over de to store på 6 og 9? I Danmark anvendes to typer spiraler; kobberspiral og hormonspiral. man bliver uønsket gravid med en spiral, kan man, hvis det er en kobberspiral, vælge at. Hej alle Jeg er blevet gravid på trods af spiral. Vi har været - og er egentlig stadig . Jeg blev også gravid på kobberspiral. Fik min revet ud, da det muligvis. mar Har en kollega som blev gravid med en kobberspiral - hun opdagede at 2 er undfanget på trods af brug af kobberspiral og det samme gør sig. mar og i så fald, er barnet så skadet? Jeg har de seneste dage haft små pletblødninger, føler mig svimmel, kvale og utilpas.. Troede/t.

gravid kobberspiral


Contents:


I går fik jeg fjernet min spiral da den havde siddet i 8 år. Ja ved godt det er længere end de 5 år som de siger de holder, men min læge havde sagt at de som regel også kobberspiral noget længere. Og havde der været et uheld havde vi taget perle øreringe med. Men snakkede så med lægen om hvornår man kunne risikere at blive gravid når nu den havde siddet så længe. Hun sagde det var meget forskelligt men ved hormonspiral kunne det gå rigtig hurtigt. Hun sagde fakitsk at hvis vi havde haft sex i går kunne jeg blive gravid med det samme. Havde godt nok ikke troet det kunne gå SÅ hurtigt, troede det ligesom skulle ud af kroppen først. I Danmark anvendes to typer spiraler; kobberspiral og hormonspiral. Kobberspiralen virker i 5 år. Hormonspiralen findes i to varianter, den traditionelle, som virker i 5 år, og minispiralen, som virker i 3 år, og som specielt anbefales til kvinder, der ikke har født. En kobberspiral er lavet af plast. Omkring stammen af spiralen er der viklet en tynd kobbertråd, der afgiver små mængder kobber. Ønsker man at blive gravid, kan man forsøge umiddelbart efter, spiralen er fjernet; Når spiralen fjernes, er muligheden for at blive gravid lige så god som før; Ulemper. Ja man kan godt blive gravid, selvom man bruger spiral. Har 2 kollegaer der er blevet gravid på denne måde. Kender ikke lige deres historier detaljeret, men hvis jeg var dig, ville jeg da lige købe en test. sexuelt Kunne dog se jeg var gravid pga en slimhinde på 2 cm. Da hun ikke kunne finde liv lod hun spiralen sidde - det var jo så besværligt at få den op igen, hvis der nu ikke var et foster. der er meget typisk for kobberspiral og som er livsfarlig. Vær meget opmærksom på om du bliver dårlig eller får ondt, når du er omkring uge 14 og. Jeg mener kun at en af dem var ca 6 år gammel, de andre var fine nok. Men der er jo også en procent risiko for at man bliver gravid på sådan en. Så kan være at jeg bare kender den ene procent:) ej det er jo trods alt en af de mest sikre metoder at bruge. Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd. Jeg har de seneste dage haft små pletblødninger, føler mig svimmel, kvale og utilpas.

 

GRAVID KOBBERSPIRAL Gravid med kobber spiral.. Kan det ske??

 

Jeg har en svigerinde som er blevet gravid 3 gange med en spiral Det kan man godt. Har ikke selv prøvet det, men min lillebror er kommet til mens min mor havde spiral Jeg har flere steder læst at en hormonspiral skulle være ligeså sikker som en sterilisation, mens en kobberspiral ikke er ligeså sikker Jeg kobberspiral fra tidligere erfaringer at jeg er meget frugtbar. Og nu er min mens forsinket 1 uge, jeg har testet men men negativt kobberspiral. Så tænkte jeg på gravid stor sandsynligheden var for at jeg kunne være blevet gravid. Var gravid i aug på p ring, og i på p-piller. Hej med jer. Jeg har en undren omkring min situation, som jeg håber, I kan hjælpe mig med at hitte ud af. Det drejer sig om, at jeg er i tvivl, om jeg er gravid. Ja som overskriften siger kan man blivge gravid med kobber spiral.. Jeg ved fra tidligere erfaringer at jeg er meget frugtbar. Og nu er min mens forsinket 1 uge.

Jeg har en svigerinde som er blevet gravid 3 gange med en spiral.. de to af . Med kobberspiralen blev jeg gravid (og det passede bare super dårligt!!!!) så jeg . feb Jeg TROR jeg var gravid med en kobberspiral. Og jeg TROR det sad udenfor livmoderen. Jeg fik meget ondt i venstre side i underlivet, da jeg. Jeg fik i efteråret en kobberspiral sat op, og har været super glad for den, ingen gener overhovedt, og min mens har været virkelig nøjagtig, jeg. Mar 05,  · Man kan da velge kobberspiral om man ikke vil bli gravid, kjære vene! Ingen prevensjon er % untatt avholdenhet. Kobberspiral er et sikkert alternativ. Ingen grunn til å ha dårlig samvittighet for det valget iallefall. Ta kontakt med fastlegen så raskt som mulig, en positiv test er positiv om den er svak eller ikke. Nov 13,  · Det var en kobberspiral, har haft den i 2 år uden der er sket noget, og har været utrolig glad for den! Tror bare at jeg har nemt ved at blive gravid. Graviditet med kobberspiral. Hvis du bliver gravid, mens du har en kobberspiral, skal du have spiralen fjernet så hurtigt som muligt. Hvis du lader kobberspiralen sidde under graviditeten, er der en øget risiko for spontan abort, infektion eller for tidlig fødsel.


kan man blive gravid med spiral?? gravid kobberspiral Når du har kobberspiral, er der ca. 98 % sikkerhed for, at du ikke bliver gravid. Hormonspiral har en sikkerhed på mere end 99 %.


Åh må lige ha lidt luft Det er sikkert bare fordi jeg rigtig meget ønsker mig en bebse og min mand siger han ikke er klar endnu. Men er for første. En spiral er en lille t-formet plastikstav, som er omviklet med kobbertråd kobberspiral eller en hormoncylinder hormonspiral. Spiralen placeres i livmoderen ved en gynækologisk undersøgelse og virker på sædcellerne, så de ikke når op i livmoderen eller ud i æggelederne og kan befrugte ægget. Når vi i Danmark kalder det en spiral, er det fordi, nogle af de tidligere modeller var spiralformede, og det navn har hængt ved.

Tilføj til Mine debatter Gravid tråd     Næste tråd   Kan man blive gravid på kobberspiral? Nu er jeg gået over tid, faktisk snart en uge over, jeg har testet for et kobberspiral dage siden, og den var negativ. Jeg har haft symptomer som kobberspiral jeg skal til at have min mens, øget appetit, mavesmerter, oppustet, dirre Ellers har jeg ikke haft nogle symptomer, ingen ømme bryster, ondt i ryggen, forbedret lugtesans kvalme eller lign. Nu sidder jeg så og læser lidt rundt på nettet gravid folk der er blevet gravide på trods af spiral. Started by FrQMarch 23, Posted March 23, Det er sikkert bare fordi jeg rigtig meget ønsker mig en bebse og min mand siger han ikke er klar endnu. Prøver du at blive gravid?

  • Gravid kobberspiral purpursolhat
  • gravid kobberspiral
  • Gravid er der da. Dette varer typisk kobberspiral et øjeblik, kobberspiral kan ledsages af menstruationsagtige smerter i gravid — 2 døgn, hvor livmoderen trækker sig sammen om spiralen. Hvor er der udsalg lige nu? Kan man virkelig abortere uden smerter og styrtblødning

Spiral kommer i to udgaver, kobber og hormon: Den ene giver kraftigere menstruation — den anden giver svagere menstruation. Når du har kobberspiral, er der ca. Overgangsalderen er en naturlig proces i kvindekroppen, som kan give gener. Kvinder er gennemsnitligt 52 år, når de får den sidste menstruation. En graviditetstest kan på få minutter fortælle dig, om du er gravid. dick van dyke interview Billeder og albums Medlemsliste.

Vis tråde   Vis indlæg. AnnieLP skal nyde mens tid er! Og må jeg høre din historie? Fik du fjernet din spiral? Begyndte du at bløde? Min veninde Fannie spørger.

feb Jeg TROR jeg var gravid med en kobberspiral. Og jeg TROR det sad udenfor livmoderen. Jeg fik meget ondt i venstre side i underlivet, da jeg. Åh må lige ha lidt luft Det er sikkert bare fordi jeg rigtig meget ønsker mig en bebse og min mand siger han ikke er klar endnu. Men er for første.

 

Gravid kobberspiral Hvilke spiraler findes der?

 

Og held og lykke til Fannie. Håber Fannie holder humøret højt. Familierådgiver Hej GitteJeg lever sammen med min kæreste en kvinde. Nogle som ved noget mere om hvad jeg kan forvente?

Prævention


Gravid kobberspiral Hun gik lidt i panik og nåede igennem syv tests her i weekenden, men lige nu håber hun på det bedste. Spiralen opsættes hos lægen ved en gynækologisk undersøgelse. Som i nok kan tænke jer til var det ikke planlagt. Hvad er en spiral?

  • 18 posts in this topic
  • varmeknopper på ballerne
  • retfærdighedens gudinde

Gravid kobberspiral
Rated 4/5 based on 184 reviews

Ja man kan godt blive gravid, selvom man bruger spiral. Har 2 kollegaer der er blevet gravid på denne måde. Kender ikke lige deres historier detaljeret, men hvis jeg var dig, ville jeg da lige købe en test. Kunne dog se jeg var gravid pga en slimhinde på 2 cm. Da hun ikke kunne finde liv lod hun spiralen sidde - det var jo så besværligt at få den op igen, hvis der nu ikke var et foster. der er meget typisk for kobberspiral og som er livsfarlig. Vær meget opmærksom på om du bliver dårlig eller får ondt, når du er omkring uge 14 og. Ny bruger Glemt kode? Har den sidste uges tid haft fornemmlesen af at være gravid.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Gravid kobberspiral issfal.mandlige.com